Over…

Door omstandigheden kan ik mijn favoriete continent – Afrika – helaas niet meer bezoeken.

Leneke en ik waren al een paar keer op de Canarische eilanden geweest en vonden het – buiten het toeristische gedeelte – daar bijzonder aangenaam vertoeven.

Langzaam ontstond het plan dat ik – alleen – zou gaan overwinteren op een van de 7 Eilanden die de archipel ‘Canarische eilanden’ vormen.

Ik woon nu in de wijk – in het spaans ‘barrio’ – Argana Alta in Arrecife, de hoofdstad van Lanzarote. Het is een gezellige arbeidersbuurt met allerhande Fruteria’s, locatorio’s, supermercado’s en natuurlijk cafetaria’s en restaurantjes. Een winkel van Moviestar, een dochteronderneming van Telefonica maakt het leven compleet.

De bushalte ligt samen met de taxistandplaats zo’n 100 meter van mijn piso.

Gemiddeld schrijf ik één keer per week een verhaaltje op deze blog, dus hou het in de gaten!

One Response to Over…

  1. Marc Teunissen says:

    Ola Bartolo,
    Met plezier je blogs gelezen. Vooral de stukjes over het eten. Dan loopt het water me al weer uit of in de mond. Ik mail je even omdat ik graag je advies wil. Ik ben dringend toe aan een moment van onthaasting en ik heb maar een weekje, in mijn eentje. Wat ik overigens wel lekker vind.
    Ik was op Gomera en La Palma en op advies van een vriendin wordt het nu dus Lanzarote. Zoek een leuk, rustig plaatsje, ver van de massa, maar niet te ver van lekker eten en een paar medemensen. Ik huur een auto dus ik heb vervoer . Heb je toevallig iets in gedachten? Zou je zeer dankbaar zijn voor de informatie Marc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>